Svensk Skola Virtual Reality

ClassVR – Virtual Reality för skolor

En värld av uppslukande lärande med ClassVR

ClassVR är en allt-i-ett virtual reality-lösning som ger allt du behöver för att implementera virtuell verklighet i din skola. ClassVR är utformat speciellt för utbildning och erbjuder headset, läroplansanpassade utbildningsresurser, lärarkontroller och laddningsstationer som hjälper dig att skapa spännande och engagerande lektioner för dina elever – allt till en överkomlig kostnad för skolorna.

Våra svenskt baserade partners är här för att hjälpa dig genom din ClassVR-resa. Från demonstrationer och produktfrågor, hela vägen till inköp, garantier och lösningar, vi strävar efter att erbjuda dig den bästa servicen och vem som är bättre att göra det än våra partner på marken, som är tillgängliga när du behöver dem.

Fristående Virtual Reality-headset

ClassVR är en klassrumsklar enhet utan ytterligare maskinvara. Allt är helt integrerat i enheten – virtuell verklighet har aldrig varit enklare! Alla ClassVR-headset finns i ett robust förvarings- och laddningsfodral för att säkerställa att dina enheter alltid är redo när du är det.

Läroplansanpassat VR & AR-innehåll

ClassVR skapades av lärare och erbjuder 1000-tals utbildningsinnehåll i virtuell, förstärkt och mixad verklighet för att ge mervärde till dina lektioner, oavsett ämne. Från 360-graders bilder & videor och utforskande scener kan lärare snabbt och enkelt bygga spellistor för lektioner eller till och med skapa och ladda upp sitt eget innehåll, vilket ger dig maximal flexibilitet i undervisningen.

Om det inte räcker integreras ClassVR också med ThingLink och CoSpaces för att ge dig ännu fler anpassningsalternativ!

Lärarstyrda VR-miljöer

Eleverna kan utforska innehåll självständigt eller i en lärarstyrd miljö. Från ClassVR Portal kan lärare enkelt styra och övervaka ClassVR-headseten.

Med enkla funktioner med ett klick kan lärare trycka på innehåll, direkt uppmärksamhet och övervaka elevernas uppmärksamhet för att maximera inlärningstiden.

Deliver subjects to many student VR headsets

Att lära sig genom erfarenhet är ett av de bästa sätten att lära sig och ökar kunskapsupphämtningen med 75%.

Fallstudier & vittnesmål

ClassVR används av miljontals elever över hela världen och ger mervärde till lektioner för många skolor i Sverige. Vill du veta hur användning av virtual reality kan gynna dina lektioner? Ladda ner vårt 50 Creative Ways to Use ClassVR-dokument här.

Avanti's World

Vad händer härnäst för Virtual Reality?

Avanti’s World, världens första pedagogiska temapark för virtuell verklighet, tar Virtual Reality till nästa nivå genom att tillhandahålla upplevelser för flera spelare så att eleverna kan utforska varje inlärningsscen tillsammans.

Stöd till utbildningsresurser tillhandahålls också för att vägleda utforskning, ge ytterligare information och testa elevernas kunskaper i slutet av lektionen. Alla elevernas framsteg och bedömningsresultat dras in i en enkel lärarpanel för att maximera inlärningstiden. Läs mer om Avanti’s World här.

Kontakta oss

För att lära dig mer om ClassVR & Avantis värld eller för att begära en offert, vänligen fyll i formuläret nedan så kommer våra dedikerade svenskbaserade partners att vara i kontakt.