Realitate Virtuala In Scoliile Romanesti

ClassVR – Realitate virtuala pentru scoli

O lume a invatarii imersive cu ClassVR

ClassVR reprezinta solutia virtuala completa care ofera tot ceea ce aveti nevoie pentru implementarea realitatii virtuale in scoala Dumneavoastra. Conceput special pentru educatie, ClassVR ofera casti de realitate virtuala aliniate la curricula educationala, optiuni de control pentru profesori si statii de incarcare, pentru a va ajuta sa creati lectii captivante si antrenante pentru elevii Dumneavoastra – toate la un cost accesibil pentru scoli.

Partenerii noștri din România sunt aici pentru a vă sprijini în călătoria Dvs. ClassVR. De la demonstrații și întrebări despre produse, până la achiziții, garanții și livrarea soluțiilor, ne străduim să vă oferim cel mai bun serviciu iar acest lucru vi-l putem asigura cel mai bine prin partenerii noștri locali, care sunt disponibili ori de câte ori aveți nevoie de ei.

Casti de realitate virtuala individuale

ClassVR este un dispozitiv pentru sala de clasa, fara a necesita un hardware suplimentar. Totul este complet integrat in dispozitiv – realitatea virtuala nu a fost niciodata mai accesibila! Toate castile ClassVR sunt furnizate intr-o carcasa robusta, optima pentru depozitare si incarcare, pentru a fi siguri ca echipamentele sunt intotdeauna disponibile atunci cand Dumneavoastra doriti.

Continut VR &AR aliniat la Planul scolar de invatamant (Curricula)

Creat de profesori, pentru profesori, ClassVR furnizeaza 1000 de medii de continut educational virtual, augmentat si mixat, pentru a adauga valoare cursurilor Dumneavoastra, oricare ar fi subiectul abordat.
De la imagini si videoclipuri si scene explorabile care se rotesc la 360 de grade, profesorii pot crea cu rapiditate si usurinta liste de redare pentru orele de curs sau pot chiar incarca propriul continut informational, oferind flexibilitate maxima in predare.

Daca acestea nu sunt suficiente, ClassVR se integreaza cu aplicatiile ThingLink si CoSpaces, pentru a va oferi astfel si mai multe optiuni de personalizare!

Medii VR controlate de profesori

Elevii pot explora continutul singuri sau intr-un mediu controlat de profesor. Din portalul ClassVR profesorii pot controla si monitoriza cu usurinta castile ClassVR.

Printr-o simpla accesare a unei functii, profesorii pot cu usurinta incarca continut, directiona atentia si monitoriza elevii in vederea maximizarii timpului de invatare.

Deliver subjects to many student VR headsets

Invatarea prin experimentare este unul dintre cele mai bune moduri de invatare si de marire a capacitatii de retinere a informatiilor cu 75%.

Studii de caz si testimoniale

Utilizat de milioane de elevi la nivel mondial, ClassVR adauga plus valoare orelor de curs in multe scoli din Romania. Doriti sa stiti modul in care utilizarea realitatii virtuale poate aduce beneficia orelor Dumneavoastra de curs? Descarcati de aici cele 50 de Moduri Creative pentru a folosi ClassVR.

Avanti's World

Ce urmeza pentru realitatea virtuala?

Avanti’s World, primul parc tematic educational de realitate virtuala din lume, duce realitatea virtuala la nivelul urmator, oferind experiente multi – participant, astfel incat elevii pot explora si invata impreuna fiecare imagine.

Totodata, sunt oferite resurse educationale cu rol de sprijin, pentru a va ghida explorarea, pentru a va furniza informatii suplimentare si pentru a putea testa cunostintele la fiinalul lectiei.

Pentru a sprijini maximizarea timpului de invatare, atat evolutia elevului cat si notele obtinute dupa evaluare sunt exportate intr-o pagina usor de utilizat pentru profesor. Aflati mai multe despre Avanti’s World aici.

Contactati-ne

Pentru a afla mai multe despre ClassVR & Avanti’s World sau pentru a solicita o ofertă, vă rugăm să completați formularul de mai jos iar partenerii noștri dedicați din România va vor contacta in cel mai scurt timp.