Norsk Skole Virtuell Virkelighet

ClassVR – virtual reality i klasserommet

En verden av altomsluttende læring med ClassVR

ClassVR er en alt-i-ett løsning for virtuell virkelighet, som gir deg alt du trenger for å bruke VR på din skole. Laget spesielt for læring, ClassVR leverer VR-briller, læringsressurser, lærerkontroll og ladekofferter som hjelper deg med å organisere spennende læringsøkter for elevene dine – til en pris alle skoler har råd til.

Våre norske partnere er her for å støtte deg gjennom din ClassVR-reise. Fra demonstrasjoner og produktspørsmål, hele veien til innkjøp, garantier og løsning, streber vi etter å tilby deg den beste servicen og ingen er bedre til å gjøre det enn våre partnere på stedet, som er tilgjengelige når du trenger dem.

Selvstendige VR-briller

ClassVR er klasseromsklare VR-briller som ikke krever noe mer enn en nettleser. Alt er fullt integrert i brillene – VR har aldri vært enklere. Alle ClassVR-briller kommer i en robust lagringskasse med innebygd lading for å sikre at VR-brillene er klare når du er klar

Fagspesifikke VR- & AR-ressurser

ClassVR er laget av lærere, for lærere, og gir deg over 1000 VR-, AR- og MR-ressurser som bidrar til spennende leksjoner, uansett fag. Med 360-graders bilder / videoer, 3D-objekter og utforskingsscener kan du raskt og enkelt lage spillelister for dine timer og fag. Du kan til og med lage og laste opp egenprodusert innhold, noe som gir stor variasjon i læringsaktivitetene.

I tillegg integreres både ThingLink og CoSpaces i ClassVR for å gi enda flere tilpassede læringsmuligheter.

VR-omgivelser med full lærerkontroll

Elevene kan utforske ressursene på egenhånd eller under full kontroll og veiledning fra lærer. Fra ClassVR-portalen kan du enkelt kontrollere hva og hvor eleven ser. Portalen lar læreren “se inn i” hver VR-brille. Med et enkelt trykk i nettleseren kan lærer sende ut nye ressurser, få elevene til å fokusere på enkeltdetaljer og veilede elevene på best mulig måte, gjennom spørsmål og dialog.

Deliver subjects to many student VR headsets

Læring gjennom erfaring er en av de beste måtene vi kan lære på, med en bevaringsrate for ny kunnskap på 75%.

Casestudier og kreative arbeidsmåter

ClassVR er brukt av millioner av elever verden over og gir merverdi til mange skoler, også i Norge. Vil du vite mer hvordan du best kan bruke VR med dine elever? Last ned 50 kreative måter å bruke ClassVR på

Avanti's World

Hva er neste steg i VR-verdenen?

Avanti’s World, verdens første temapark for lærings-VR, tar virtuell virkelighet til et nytt nivå, bl a gjennom å tilby samhandlende erfaringer og utforske læringsscenene sammen. Ressursene inneholder også ekstra informasjon knyttet til hver ressurs, veiledningsforslag og oppgaver elevene kan svare på etter hver leksjon. Alle elevsvar og all vurdering vises automatisk for læreren på en intuitiv lærerside. Bli kjent med Avanti’s World her.

Kontakt oss

For å lære mer om ClassVR & Avanti’s World eller for å be om et tilbud, vennligst fyll ut skjemaet nedenfor, så vil våre dedikerte norske partnere ta kontakt.