Nederlandse School Virtual Reality

ClassVR - Virtual Reality Voor Scholen

Stap in de wereld van virtual reality waar leren beleven is.

ClassVR is de alles-in-één virtual reality-oplossing die alles biedt wat je nodig hebt om virtual reality bij jou op school en in de klas te kunnen toepassen. ClassVR is speciaal ontworpen voor het onderwijs. Onze oplossing bestaat uit een totaal pakket met daarin virtual reality headsets, online lesmateriaal, accessoires en oplaadstations. Tools die je helpen boeiende lessen te maken en je leerlingen te enthousiasmeren.

Onze in Nederland gevestigde partners zijn hier om u te ondersteunen tijdens uw ClassVR-reis. Van demonstraties en productvragen tot aankoop, garanties en levering van oplossingen, wij streven ernaar u de beste service te bieden en wie kan dat beter doen dan onze partners ter plaatse, die beschikbaar zijn wanneer u ze nodig hebt.

De ClassVR Headset

ClassVR bestaat een virtual reality bril zonder extra hardware en is direct geschikt om te gebruiken in de les. Alles wat nodig is voor je les zit geïntegreerd in deze VR bril. Virtual reality is daarmee direct en eenvoudig toe te passen bij jou op school! Alle ClassVR-headsets worden geleverd in een robuuste opslag- en oplaadkoffer. Dit zorgt ervoor dat je niet snel iets kwijt raakt en de headsets altijd direct gebruiksklaar en opgeladen zijn.

Maak je eigen lesprogramma met de uitgebreide VR-en AR-content

ClassVR is ontwikkeld door docenten in het primair en voortgezet onderwijs en biedt hierdoor duizenden virtuele, augmented en mixed reality content waarmee je je lessen kunt verrijken. Het is uiterst eenvoudig een eigen les samen te stellen, ongeacht het onderwerp dat je wilt behandelen. Met het grote aanbod van van 360-graden afbeeldingen, video’s en modellen kun je gemakkelijk je eigen contentbibliotheek maken voor je lessen. Ook kun je je eigen virtuele content toevoegen, waardoor je helemaal zelf bepaalt hoe je les er uit komt te zien.

ClassVR integreert ook met ThingLink en CoSpaces. Dit zijn online tools die jou nog meer opties bieden om je lessen naar wens samen te stellen!

Controle en toezicht bij het gebruik van ClassVR

Studenten kunnen onafhankelijk van elkaar gebruik maken van de ClassVR headset waarbij de leraar vanuit de ClassVR portal de controle heeft. Vanuit deze ClassVR Portal kan de leraar de ClassVR-headsets eenvoudig bedienen en bewaken. De functionaliteiten zijn eenvoudige en laagdrempelig in gebruik. Met één simpele klik kun je als leraar content toevoegen bij een leerling die de ClassVR headset gebruikt. Zo kun je de leerlingen goed volgen, vooruit helpen en stimuleren het maximale uit de les te halen.

Deliver subjects to many student VR headsets

“Leren door zelf te beleven! Het is bewezen dat met deze manier van leren je circa 75% van de opgedane kennis beter zult onthouden

Ervaringen in het onderwijs

ClassVR wordt op dit moment wereldwijd door miljoenen kinderen gebruikt en maakt leren op heel veel scholen een stuk aantrekkelijker. Wil je weten hoe het gebruik van virtual reality je lessen nog aantrekkelijker kan maken? Download dan hier onze whitepaper met ‘50 creatieve manieren waarop je ClassVR kunt toepassen.’

Avanti's World

De toekomst van Virtual Reality?

Avanti’s World heeft inmiddels ‘s werelds eerste educatieve virtual reality-themapark ontwikkeld. Hiermee wordt virtual reality naar een nog hoger niveau getild, namelijk door multi-player ervaringen te bieden zodat kinderen de lesstof samen kunnen verkennen. Bij het samen leren krijgen de kinderen op specifieke punten aanvullende informatie zodat ze telkens een stukje verdieping krijgen van de lesstof. Aan het einde van de les kan de opgedane kennis worden getest. De leraar ziet daarbij in een speciaal dashboard wat de voortgang en resultaten zijn van de les. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op of lees hier meer achtergrond over ‘Avanti’s World

Neem contact met ons op

Vul het onderstaande formulier in om meer te weten te komen over ClassVR & Avanti’s World of om een ​​offerte aan te vragen. Onze toegewijde in Nederland gevestigde partners zullen contact met u opnemen.