виртуална-реалност-за-българското-училище

ClassVR – Виртуална реалност за Образованието

Свят на завладяващо обучение с ClassVR

ClassVR е универсалното решение за виртуална реалност, което предоставя всичко необходимо за внедряване на виртуална реалност във вашето училище. Проектиран специално за образование, ClassVR предоставя очила, образователни ресурси, съобразени с учебната програма, учителски контроли и станции за зареждане, за да ви помогнат да създадете завладяващи и ангажиращи уроци за вашите ученици – всичко това на достъпна цена за училищата.

Нашите български партньори са тук, за да ви подкрепят в ClassVR приключението ви. От демонстрациите и продуктовите въпроси, чак до поръчката, гаранциите и доставката на решения, ние се стремим да ви предложим най-доброто обслужване и кой би бил по-подходящ от партньорите ни на място, които са винаги на ваше разположение.

Автономни очила за виртуална реалност

ClassVR са автономни, готови за употреба в класната стая устройства, без необходимост от допълнителен хардуер. Виртуалната реалност никога не е била по-лесна – всичко е напълно интегрирано в устройството. Всички ClassVR очила се предлагат в здрав куфар за съхранение и зареждане, за да се гарантира, че вашите устройства са винаги готови, когато ви потрябват.

VR и AR съдържание в съответствие с учебната програма

Създаден от учители за учители, ClassVR предоставя хиляди ресурси с образователно съдържание за виртуална, добавена и смесена реалност, за да добави стойност към вашите уроци, без значение каква е темата. От 360-градусови изображения, видеоклипове и изследователски сцени, учителите могат бързо и лесно да създават плейлисти за уроци или дори да създават и качват собствено съдържание, което ви дава максимална гъвкавост при преподаването.

Ако това не е достатъчно, ClassVR също се интегрира с ThingLink и CoSpaces, за да ви даде още повече възможности за персонализиране!

Контролирана от учителя виртуална среда

Учениците могат да изследват съдържание самостоятелно или в контролирана от учител среда. От ClassVR портала учителите могат лесно да контролират и наблюдават ClassVR очилата.

С проста функционалност с едно кликване учителите могат да зареждат съдържание, да насочват вниманието и да наблюдават фокуса на учениците, за да увеличат максимално времето за обучение.

Deliver subjects to many student VR headsets

Ученето чрез опит е един от най-добрите начини за учене и увеличава задържането на знания със 75%.

Казуси и препоръки

Използвана от милиони ученици по целия свят, ClassVR добавя стойност към уроците за много училища в България. Искате ли да знаете как използването на виртуална реалност може да е от полза за вашите уроци? Изтеглете нашето ръководство 50 творчески начина за използване на ClassVR от тук.

Avanti's World

Какво следва във виртуалната реалност?

Avanti’s World, първият в света образователен тематичен парк за виртуална реалност, извежда виртуалната реалност на следващото ниво, като предоставя мулти-потребителско изживяване, така че учениците да могат да изследват всяка учебна сцена заедно.

Предоставят се и помощни образователни ресурси за насочване на изследването, предоставяне на допълнителна информация и проверка на знанията на учениците в края на урока. Всички резултати от напредъка и оценката на учениците се изваждат в лесно за използване табло за преподаватели, за да се увеличи времето за обучение. Научете повече за тук.

Свържете се с нас

За да научите повече за ClassVR & Avanti’s World или да поискате оферта, моля, попълнете формуляра по-долу и нашите български партньори ще се свържат с вас.